ENTAC 1 nadert spannende ontknoping in 3e divisie
 
De afgelopen twee weken was de doelstelling voor Entac 1 om de opgebouwde voorsprong op de nummer twee (de Brug) te bewaken. Dat lukte, maar plots was daar concurrentie uit onverwachte hoek...
 
De afgelopen twee weken was de doelstelling voor Entac 1 om de opgebouwde voorsprong op de nummer twee (de Brug) te bewaken. Dat lukte, maar plots was daar concurrentie uit onverwachte hoek...

Uit tegen DOTO 1 (Siddeburen) speelde Entac met twee invallers en het doel was dan ook om de schade beperkt te houden. Dit lukte redelijk, onder andere door een winspartij van invaller Jonne en een spannende dubbel die binnen werd gehaald.
Einduitslag: 8-5. Tom (2), Steven (1), Jonne (1) en de dubbel (Tom/Steven). Invaller Nick kon goed aanhaken maar wist geen winst te behalen.

Thuis tegen hekkensluiter GTTC Groningen 1 kwam Entac lastig uit te startblokken. Al snel keek het team tegen een 1-3 achterstand aan, doordat drie van de vier vijfsetters verloren gingen. Daarna werd de draad echter weer opgepakt en uiteindelijk stond er toch nog een duidelijke overwinning op papier.  
Einduitslag: 8-5. Eligius (2), Tom (3), Arjan (1), René (1) en het dubbel (Eligius/Tom) leverden de punten op.

Met deze uitslagen lukte het Entac om de voorsprong op de Brug te behouden, maar... onverwachts was daar Swift Deventer. De nummer drie van de competitie pakte maar liefst 21 punten in twee wedstrijden en komt daardoor opeens heel dichtbij. De top drie ziet er daardoor als volgt uit:
1. Entac - 71
2. Swift - 68
3. De Brug - 64

Volgend weekend zal beslist worden wie van deze drie teams er met het kampioenschap vandoor gaat. Entac kán thuis tegen de Brug op eigen kracht kampioen worden, maar een 10-3 overwinning (of beter) is een erg grote opgave. Bij een lagere score is Entac afhankelijk van de wedstrijd tussen Swift en Assen, die tegelijkertijd gespeeld wordt.

Hoe dan ook: Alle support is welkom, zaterdag 25 november vanaf 14:00 uur
19 Nov 2023

Terug
Reactie van: Gerald (20 Nov 2023 06:57 am)
Succes!

Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


0gilmYbXsX
Neem over; de letter op plaats; tien, tien en negen