Freek Borgman wint Handicaptoernooi 2023
 
Op zaterdag 3 juni werd het jaarlijkse Handicaptoernooi gehouden! Bij dit toernooi wordt er volgens het handicapsysteem gespeeld, wat betekent dat spelers aan het begin van elke game punten voor óf tegen krijgen op basis van hun rating.

De dag begon met een poulefase, waarin al direct vele spannende potten gespeeld werden. Vier spelers wisten uiteindelijk bovenaan hun poule te eindigen en zich daarmee voor de kruisfinales te plaatsen: Freek en Tom in poule A, en Steven en Thom in poule B.

In de halve finales werd het vervolgens nog spannender. het lukte Steven om met 3-1 van Tom te winnen, en Freek bereikte de finale door in de verlenging van de vijfde game Thom te verslaan.

De finale werd tenslotte een kraker: Freek pakte de eerste game, maar Steven vocht zich terug en pakte de tweede en derde game. Ondanks een matchpoint lukte het Steven niet de vierde game te pakken en dus werd ook dit een vijfsetter. Uiteindelijk was het Freek die de beslissende laatste game won en zijn naam in de wisselbeker mag laten graveren.
03 Jun 2023

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


LnoVhEUoLN
Neem over; de letter op plaats; twee, tien en zeven