Xsens wint ENTAC bedrijventoernooi 2019

Na een jaar van afwezigheid werd vrijdagavond 4 oktober weer voor het eerst sinds december 2017 het ENTAC bedrijventoernooi georganiseerd. Helaas was regerend kampioen Contict niet in staat om hun titel te komen verdedigen, en dus lagen de kansen open voor drie nieuwe bedrijven: Xsens (met 2 teams), Foursites (2 teams) en SBD Advocaten (1 team).

Er werd gespeeld in een vijfkamp, zodat ieder team een keer tegen elkaar zou spelen. In iedere teamwedstrijd werd in een 3 vs 3 format gespeeld. Dit leverde dus altijd een 2-1 of 3-0 overwinning voor één van de teams op.


Halverwege het toernooi gaven Thijs Smit en Steven Gies een korte demonstratie waarbij de meest bekende slagen (contra, backspin, topspin, smash en service) voorbij kwamen. Daarnaast liet Thijs zien dat er ook prima gespeeld kan worden met een kleiner batje of een broodplank. Ter afsluiting werd een groot potje rond-de-tafel gespeeld.

Na dit intermezzo werd het toernooi hervat en wisten zowel Xsens 1 als Xsens 2 de finale te bereiken. Team 2, dat het hele toernooi met een invaller speelde, wist het in de finale niet te redden en dus werd Xsens 1 voor het eerst kampioen van het ENTAC bedrijventoernooi. Volgend jaar mogen zij hun titel weer komen verdedigen. Hopelijk doen er dan weer meer (nieuwe) teams mee om het hen moeilijk te maken!

05 Oct 2019

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


jrdpMXJHlZ
Neem over; de letter op plaats; een, negen en vijf