ENTAC 1 wint Top Team Toernooi

ENTAC trad aan met Tom Coenen, Lars Banning en Thijs Smit. Colin Ligt was niet van de partij ivm het NK voor B licentie spelers.

In de poulefase trof ENTAC de teams van Effekt 74 en Swift. Beide wedstrijden werden met 5-1 gewonnen. Lars verloor tegen Effekt 74 een partij van Rick Luiken en Thijs deed dat tegen oud clubgenoot Leon Suijs van Swift Deventer.

In de finale trof ENTAC het versterkte team van DTV uit Dalfsen dat de poule won met daarin Blauw Wit en DTS.

ENTAC kwam op een 2-0 voorsprong door winstpartijen van Thijs op Harmen Kramer en Tom op Hugo Beute. Daarna kwam tegen DTV echter op gelijke hoogte door verliespartijen van Lars en Thijs. Lars moest Jan Jaap Schipper feliciteren en Thijs Hugo Beute. Omdat Lars zijn tweede partij verloor van Harmen Kramer kreeg Tom de taak om ENTAC op gelijke hoogte te brengen. Met 3-2 winst op Jan Jaap Schipper lukte dit. In het beslissende dubbel wisten Tom en Thijs met 3-1 te winnen van Hugo Beute en Jan Jaap Schipper en ging de 1e prijs dus alsnog naar ENTAC.


Het toernooi dat georganiseerd werd door Blauw Wit was weer strak georganiseerd. Wij bedanken de organisatie en vrijwilligers, maar natuurlijk onze supporters Nikki, Ineke en Hilco.

Ook in de verloting was ENTAC succesvol. Lars pakte vier prijzen en Thijs de hoofdprijs (dit wel doordat Edward Hiddink zijn hoofdprijs beschikbaar stelde omdat hij dezelfde prijs vorig jaar won).

01 Sep 2019

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


kSaRXLzRBY
Neem over; de letter op plaats; een, acht en zeven