Hervorming competitie afdeling Oost

Tijdens de ALV van ENTAC op 23 april j.l. heeft het bestuur meerdere voorstellen vanuit de NTTB Oost voorgelegd met betrekking tot een hervorming van de afdelingscompetitie. Het afdelingsbestuur is van mening dat een hervorming op korte termijn nodig is, aangezien veel competitie-spelende leden aangeven dat zij de competitie-avonden te lang vinden duren. De feedback vanuit de ALV van ENTAC is, evenals de feedback van andere verenigingen, verzameld en meegenomen in het besluit van de afdeling Oost. 

Het definitieve besluit van de afdeling Oost betekent het volgende voor de seniorencompetitie: Met uitzondering van de promotie- en hoofdklasse, zal het dubbel afgeschaft worden. Dit betekent dat er op een competitieavond alleen 9 enkels gespeeld zullen worden.

Tevens roept het afdelingsbestuur alle verenigingen op om zich aan de (reglementair) vastgestelde starttijd te houden en de tijd tussen de games en wedstrijden tot een minimum te beperken.

Het volledige besluit (inclusief jeugdcompetitie) en de uitleg bij de nieuwe competitievormen is te vinden in Competitiebulletin 17A, welke hier te vinden is.

08 Jun 2019

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


uXilGBcByD
Neem over; de letter op plaats; zes, negen en acht