ENTAC boekt remise in Utrecht
Afgelopen zaterdag reisde ENTAC af naar Utrecht om daar tegen het vlaggenschip van SVE te spelen. Naast Thijs Smit en Tom Coenen was dit keer Rene Ticheler uit het tweede herenteam opgetrommeld om de degens te kruisen met Rogier Kessel, Sanne de Hoop en Jacintha de Hoop.
ENTAC kende een vliegende start met twee keer een 3-0 overwinning. Thijs Smit versloeg Sanne de Hoop en Tom Coenen Jacintha de Hoop. Daarna was het aan invaller Rene Ticheler om de score uit te breiden. Hier stak Rogier Kessel een stokje voor. Met 3x minimaal verschil werd het 3-0. De dubbel ging vervolgens naar Coenen en Smit. 

De mooiste partij werd gespeeld door Jacintha de Hoop en Thijs Smit. Met 3-1 won Smit uiteindelijk maar het was zwaar bevochten. SVE boog echter de achterstand om naar een gelijke stand. Sanne de Hoop versloeg Rene Ticheler, Rogier Kessel won van Tom Coenen. Jacintha de Hoop won na een 2-0 achterstand tegen Rene Ticheler. Thijs Smit zette ENTAC weer op voorsprong door gedecideerd Rogier Kessel te verslaan en maakte daarmee zijn hattrick compleet. 

Het slotakkoord was echter weer voor SVE. Sanne de Hoop wist Tom Coenen te verschalken wat resulteerde in de einduitslag van 5-5. Een terechte uitslag uiteindelijk. ENTAC staat momenteel op de tweede plaats met 13 punten uit 2 wedstrijden.
                                                                                                                                   

25 Sep 2016

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


MBAUIPBpfd
Neem over; de letter op plaats; acht, vijf en zes