ENTAC 1 - Scylla 2
In speelronde twee kreeg ENTAC titelfavoriet Scylla 2 op bezoek.
Voor beide ploegen begon Joost. Van Santen bleek sterker dan Geesing en zette Scylla meteen op voorsprong. Thijs Smit speelde vervolgens een spannende vijfsetter tegen van Rijn en sloot deze winnend af waardoor de gelijke stand weer op papier stond. Echter was het daarna Scylla dat door stoomde naar een 1-4 voorsprong.

Gerard Bakker liet Tom Coenen kansloos. In het dubbel waren er kansen maar deze werden niet benut. Smit speelde vervolgens tegen van Santen. Van Santen speelde sterk en bracht Smit zijn eerste nederlaag van dit seizoen toe. Na de pauze mocht Geesing het proberen tegen Bakker maar ook hier een 0-3 nederlaag.

Tom Coenen deed daarna wat terug bij ENTAC. Hij bracht Martin van Rijn zijn tweede nederlaag van de dag toe. Daarna volgde de mooiste wedstrijd van de dag. Smit kwam tegen Bakker op een 2-0 voorsprong. Bakker kwam terug tot 2-2. Daarna volgde een bloedstollende vijfde set. Smit kwam op een 10-9 voorsprong, speelde Bakker uit maar speelde vervolgens net achter de tafel in plaats van er op waarna Bakker er alsnog met de winst vandoor ging. Tom Coenen had vervolgens volop kansen tegen van Santen maar was niet constant genoeg. Van Santen won met 3-1.

In de laatste partij de twee spelers die tot dan nog niet hadden gewonnen. Van Rijn was echter de gelukkige die nu wel won en daardoor de 2-8 op papier zette. Er zat voor het gevoel meer in, zeker in de partij van Smit tegen Bakker. Echter Scylla liet over het algemeen zien meer kwaliteit in huis te hebben en daarnaast bleken ze de duidelijke titelfavoriet.
16 Feb 2016

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


ICrUuvvksr
Neem over; de letter op plaats; zeven, een en tien