Voorzitterswissel en huldigingen op ALV van ENTAC
 
Afgelopen dinsdag vond de jaarlijkse ALV plaats in de kantine van ENTAC. Uiteraard werd daar het verenigingsjaar 2023 besproken, maar ook werden er een aantal leden gehuldigd!

Tom Coenen trad af na 10 jaar als bestuurslid (waarvan de laatste 6 jaar als voorzitter). Tom werd hartelijk bedankt voor zijn vele jaren als vrijwilliger en daarnaast benoemd tot Lid van Verdienste! Tom geeft het stokje door aan Joël Kruit, die binnen het bestuur doorschuift.

Opnieuw twee jubilarissen dit jaar! Cyril Loohuis is al 40 jaar lid van ENTAC. Ineke Muijser zelfs al 60 jaar. Beiden werden gehuldigd en bedankt voor hun vele jaren als actief lid van de vereniging.

Thijs Smit werd benoemd tot Entaccer van het jaar. Hij heeft zich eigenlijk al vele jaren als vrijwilliger ingezet voor de vereniging, maar zelfs nu hij wat minder aanwezig is, blijft hij actief in onder andere de organisatie van interne toernooien.

Tenslotte werden er nog sportieve successen gevierd: Team 1 wist afgelopen seizoen kampioen te worden in de 3e divisie, en Tom Coenen wist in datzelfde seizoen de ClaMiBu-bokaal te bemachtigen door het hoogste winstpercentage te behalen. Speciaal was dat deze bokaal nu voor het 25e jaar uitgereikt werd. De drie oprichters (Erik Claus, Gerard Michorius en Wilko Busschers) werden daarvoor hartelijk bedankt.
31 Mar 2024

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


ISWiYoBJOh
Neem over; de letter op plaats; acht, tien en zeven