Bos Bedden Open Kampioenschappen van Avereest
 
Op zaterdag 3 september 2022 organiseert tafeltennisvereniging Dedemsvaart de 52e editie van de Open Kampioenschappen van Avereest. De organisatie heeft de inschrijving onlangs geopend. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 7 augustus bij Arjan Schotmeijer! Klik hieronder voor verdere informatie over het toernooi.
Voor wat betreft de opzet van het toernooi is het streven dit jaar om jeugd, geboren in 2004 of later, in te delen zo veel als mogelijk op Elo-rating, dus niet op klasse. Wij hebben hiervoor grenzen ter indicatie bepaald, maar we zullen hier flexibel mee omgaan als het aantal deelnemers in een bepaalde categorie hiertoe aanleiding geeft. Voor de hoogste categorie (A-klasse) dient een deelnemer minimaal 700 punten te hebben. Voor de gevorderde jeugd (B-klasse) mag een rating niet hoger dan 750 punten zijn en geldt een minimum van 350 punten. De beginnende jeugd (C-klasse), ook zij die Table Stars competitie spelen, mag maximaal 400 punten hebben. Kortom, er is sprake van enige overlap. Op http://www.nttb-ranglijsten.nl/ kunt u de Elo-rating vinden als de deelnemer reeds competitie heeft gespeeld.

Bij de senioren wordt er op licentie ingedeeld. Senioren zijn alle deelnemers geboren in 2003 of eerder. Het staat iedere deelnemer vrij op te geven voor een hogere categorie. Bij sluiting wordt per geval bekeken of er ruimte is voor inwilliging van het verzoek.
06 Jun 2022

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


h0RjdJfNTz
Neem over; de letter op plaats; negen, tien en tien