ENTAC wint Top Team Toernooi
 

Zaterdag 11 september was dan voor het eerst sinds tijden weer eens een extern toernooi. Vanwege het feit dat het NK B ook in dit weekend gespeeld werd was Colin niet van de partij. In de plaats van Colin trad Freek aan. Samen met Thijs en Tom trok hij ten strijde tegen andere clubs uit de regio. Dit maal was ENTAC ingedeeld bij Effekt ’74 uit Wierden en bij de gastheer Blauw Wit uit Almelo. Beide poule wedstrijden werden met 5-1 beslist in het voordeel van ENTAC. Freek deed het zeer verdienstelijk door in beide poule wedstrijden ook een punt te scoren.

De finale werd vervolgens gespeeld tegen Kampenion. Een team dat normaal ook uitkomt in de 2e divisie net als ENTAC. Thijs en Tom beten het spits af en dat het spannend zou worden werd al heel snel duidelijk. In beide partijen was de tussenstand op een gegeven moment 2-2. Gelukkig voor ENTAC hadden Thijs en Tom de langste adem en wisten zij op het nippertje de overwinningen binnen te slaan. Thijs tegen Robin Lieftink en Tom tegen Gert-Jan de Lange.

Een 2-0 voorsprong werd genomen. Freek mocht vervolgens aantreden tegen Thomas Niemeijer. Heel knap wist hij met 3-1 te winnen waarna het aan Thijs was om de overwinning binnen te halen. Gert-Jan de Lange was de tegenstander. Thijs nam een 2-0 voorsprong en in derde game waren er 2 matchpoints op 10-8. Gert-Jan knokte zich echter terug en wist toch nog de derde game te winnen. In de vierde game bijna hetzelfde beeld. Wederom 10-8 en Gert-Jan knokte zich weer terug. Echter wist Thijs nu wel boven de 10 de winst binnen te halen waarmee ENTAC voor de 8e keer winnaar van het Top Team Toernooi mocht noemen.

16 Sep 2021

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


weGgtSfsXH
Neem over; de letter op plaats; tien, acht en tien