ENTAC 2 start met een remise in Leiden bij terugkeer in 3e divisie

Twee promovendi stonden in deze eerste wedstrijd tegenover elkaar; DOCOS 1 had een landelijke plek toegewezen gekregen en de mannen van ENTAC 2 waren kampioen geworden in de Hoofdklasse afdeling Oost.

Zie ook de video-samenvatting (klik)!

Kopmannen op rating Kento Nomura en Arjan Schotmeijer kwamen direct in de 1e pot tegenover elkaar te staan. Vele korte rally’s in het begin en beide spelers pakten 2 sets. Kento liep in de 5e direct uit en Arjan kon helaas net niet meer aanhaken; 1-0 DOCOS.


Tjerk Buikstra en Rene Ticheler maakten er in de 2e wedstrijd een aanvallende pot van, maar Rene bleef heer en meester in aanval en blok; 1-1 Manfred Vastenburg was tegen Steven Gies de meest constante van de 2 en zette DOCOS wederom op voorsprong. De dubbels Kento/Manfed vs Rene/Arjan waren aan elkaar gewaagd, maar de de Enschedeërs waren net iets strijdlustiger en gingen er met een 1- 3 overwinning vandoor; 2-2.

In een zwaarbevochten wedstrijd haalde Rene nog een overwinning binnen door Manfred te verslaan (2-3), maar moest tegen Kento het onderspit delven(3-1) Steven kon zijn draai niet echt vinden tegen Kento maar tegen Tjerk kwam hij helaas net ietsjes tekort (11-9 inde 5e) Voor de 5 punten behaalde Arjan ook nog 2 overwinningen op Tjerk (1-3) en Manfred (2-3).

ENTAC 2 is tevreden huiswaarts gekeerd en zijn erg benieuwd hoe dit seizoen gaat verlopen. We zien mogelijke kansen voor handhaving! Volgende week staat de volgende promovendus VTV 2 uit Nieuwegein in de Enschedese Arena; 17:30 uur aan de Varviksweg.

15 Sep 2019

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


xtlQmlPtyd
Neem over; de letter op plaats; vier, zeven en negen