ENTAC 2 neemt 4 mooie punten mee uit Hilversum

Voor vandaag was Hilversum 4 medekoploper in de 3e divisie groep C. ENTAC 2 staat ”stijf” onderaan maar Steven Gies, Freek Borgman en Arjan Schotmeijer waren van plan om in ieder geval meer punten mee te nemen dan ze in de thuiswedstrijd hadden behaald tegen het team uit Hilversum. Na de 0-10 zeperd was dat natuurlijk een mooie uitdaging!

In de eerste wedstrijd nam Arjan het op tegen Erwin Knecht. Op rating de kopman van Hilversum is zo vast als een huis en zette met een 3-1 overwinning de 1-0 op papier voor Hilversum.

Freek beet het spits af tegen Lars Adema. In Enschede was het al een spannende pot en nu was het niet minder. Freek werd vaster en vaster en sloeg de prachtigste ballen. Daarentegen was het Lars die wel bleef vechten. Maar met 8 -11 in de vijfde game was het Freek die won en de 1-1 tussenstand op papier zette.

Steven begon tegen Rene vd Velde en maakte er zelfs 1-2 van voor ENTAC. De Entaccer zette de druk er goed op en won verdiend met 0-3.

Na de dubbel stond het 2-2 en stonden Arjan en Lars tegenover elkaar. De man uit de mediastad ging los tegen Arjan en sloeg weinig meer mis. Met een strakke 3-0 overwinning voor Lars werd het 3-2 voor het 4e landelijke  herenteam van Hilversum.

Hilversum breidde de voorsprong uit door een overwinning van Erwin op Steven; vastheid en veel ervaring op landelijk niveau won het van jonge enthousiasme.

Freek bracht ENTAC 2 weer wat dichterbij door met 1-3 van Rene te winnen. De Hengeloër in Enschedese dienst bleef helaas niet ongeslagen vandaag, want in de laatste pot van vandaag was ook Erwin te sterk voor hem.

Uiteindelijk won Hilversum met 6-4; Lars bond Steven met 3-0 aan zijn zegekar en Arjan nam het 4e punt voor ENTAC voor zijn rekening door Rene met 1-3 te verslaan.

Mooie pot en gezeligheid nadien bij de Hilversumse vereniging!

Nu 2 weken competitievrij en op 3 november zal ENTAC 2 weer een thuiswedstrijd spelen en wel tegen Trias.

14 Oct 2018

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


CObdXJfprO
Neem over; de letter op plaats; zeven, vier en tien