Lars Banning versterkt ENTAC
Door het stoppen van Joost Geesing en Arjan Schotmeijer in ENTAC 1 was ENTAC op zoek naar versterking. Hierin is ENTAC geslaagd. Vanaf volgend seizoen speelt Lars Banning, afkomstig van LITAC, in de clubkleuren van ENTAC.

Banning zelf was op zoek naar een nieuwe club en uitdaging en zodoende vond men elkaar.
Banning gaat zeker een jaar lang bij ENTAC spelen. Banning werd in 2016 met zijn team landskampioen bij de jeugd. Na een periode geen wedstrijden gespeeld te hebben ivm een blessure en ziekte gaat Banning er nu weer voor de volle 100 % voor. De verdediger is ambitieus en ziet in ENTAC de stabiele basis om zich verder te ontwikkelen. De tweede divisie zal een nieuwe uitdaging zijn maar Banning is vastberaden om te slagen in Enschede.

Nieuws daarnaast is dat ENTAC vanaf volgend seizoen een damesteam zal hebben dat gaat uitkomen in de tweede divisie. Het team gaat bestaan uit de vaste kern Esther van den Heuvel, Nikki Broekhuizen, Kim Versteeg en Tessa Fischer. Daarnaast hebben Lotte Gaasbeek en Saskia Evers aangegeven als reserve te willen fungeren.

Het damesteam zal tegelijk met het herenteam aan gaan treden op de zaterdagavond waardoor drukte en gezelligheid op deze avond gegarandeerd is. 
                                
                                                                                                                                                       

19 May 2017

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


EpLwSBNVZZ
Neem over; de letter op plaats; negen, twee en drie