Wesley Prinsen clubkampioen 5e en 6e klasse!
Dinsdag 17 januari vonden de clubkampioenschappen voor 5e en 6e klasse spelers plaats. Op de dag zelf kwamen er helaas nog drie afmeldingen.

De avond zelf begon dus met zeven deelnemers. Besloten werd tot een 4-kamp en een 3-kamp waarbij iedereen door ging naar de kwartfinale.

Poule A bestond uit Wesley Prinsen, Jeroen Wolf, Tessa Fischer en Willy Trap. Poule B bestond uit Harm Jan Langkamp, Hannibal Ibrahim en Bas Pasman.

In poule A won Wesley Prinsen met overmacht poule A. Zonder een game te verliezen wist hij de poule winnend af te sluiten. Jeroen Wolf won met 3-1 van Tessa Fischer en won ook van Willy Trap waardoor hij tweede in de poule werd. Tessa won van Willy waardoor Tessa derde werd en Willy vierde.

In poule B wist Hannibal Ibrahim zijn partijen met 3-0 te winnen van Bas Pasman en Harm Jan Langkamp. Bas Pasman versloeg Harm Jan Langkamp waardoor de nummers 1 t/m 3 ook bekend waren.

In de kwartfinale had Wesley Prinsen een bye. Hij wist immers de vierkamp te winnen. 
Jeroen wist met 3-0 van Harm Jan te winnen. Tessa Fischer won met 3-0 van Bas Pasman. Hannibal Ibrahim versloeg Willy Trap met 3-0. De kwartfinale kende geen spannende partijen.

Spannende partijen waren er wel in de halve finale. Wesley Prinsen kwam opnieuw Tessa Fischer tegen, maar had nu beduidend meer moeite om de winst binnen te halen. Dit lukte uiteindelijk wel, met 3-1. De spannendste wedstrijd van de avond werd gespeeld tussen Jeroen Wolf en Hannibal Ibrahim. Jeroen Wolf wist de eerste twee games te winnen met minimaal verschil, game 3 en 4 waren echter voor Hannibal Ibrahim. Met minimaal verschil in de vijfde game wist Hannibal Ibrahim na een 2-0 achterstand toch nog te winnen.

De finale werd gespeeld tussen Wesley Prinsen en Hannibal Ibrahim. Op Facebook werd de finale live uitgezonden. Ook bij dit toernooi werd in de finale best of seven gespeeld. Wesley wist de eerste drie games te winnen waarna Hannibal Ibrahim in game 4 wat terugdeed en de achterstand verkleinde. In de 5de game nam Wesley Prinsen een ruime voorsprong (9-1), maar werd het uiteindelijk tot nog 11-9 maar de winst was binnen. Wesley Prinsen is de clubkampioen 5e en 6e klasse.

19 Jan 2017

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


xCDLFp0Vdi
Neem over; de letter op plaats; acht, vijf en zeven