ENTAC 2 NAAR HALVE FINALE IN DE OOSTELIJKE BEKERSTRIJD!
Na in de 1/8 finale het Nijverdalse Matchpoint verslagen te hebben met 10-2, stond er afgelopen vrijdag een Enschedese derby op het programma.

ENTAC 2 mocht in deze ¼ finale weer thuis aantreden en nu tegen DTS 1. Dit team bestond uit de “Cossu-familia (Manuel, Gianlucca en Leandro) en Huub Tip maakte het kwartet compleet. Het thuisspelende team trad aan met Dennis Ticheler, Erik Claus, Arjan ter Riet en Arjan Schotmeijer (“Schotje”).
 
ENTAC schoot prima uit de startblokken door overwinningen van Erik op Gianlucca, van Schotje op Huub en van Dennis op Manuel. DTS maakte het eerste tegenpunt door Leandro die Arjan versloeg. Zo stond er een 3-1 voorsprong op papier.

Via de 4-2 (Huub won van Erik en Schotje van Gianlucca), startte ENTAC met een 5-3 voorsprong (Dennis won van Leandro en Manuel van Arjan) de dubbels. Met een 0-3 nederlaag gingen Erik en Schotje duidelijk de bietenbrug op en DTS leek zelfs langszij te komen met de andere dubbel.

Arjan en Dennis namen een 2-0 voorsprong, maar de concentratie ebte langzaam weg tegen Manuel en Leandro. En een 5e game moest de beslissing brengen. In het begin bleef het spannend, maar na de wissel maakten de ENTAC-ers geen fout meer en bleef de 2-punten voorsprong gehandhaafd; erg belangrijk!

Na de thee hervatten Erik en Schotje de strijd en wel tegen Leandro en Manuel. Schotje speelde bijna foutloos tegen Manuel (7-4), maar een erg mooi punt was de overwinning van Erik (“Tijgertje”, zoals hij zichzelf noemde) op Leandro. Leandro, de halve finalist van het afgelopen ENTAC-Open, was niet opgewassen tegen de vechtlust van Erik en zo kwam er een 8-4 op papier. ENTAC kwam dichtbij de halve finale van de Oostelijke Bekerstrijd.

Arjan pakte erg sterk zijn eerste overwinning van vanavond door Gianlucca te verslaan (9-4) en Dennis sloeg de 10-4 binnen door Huub te verslaan.

ENTAC 2 NAAR DE HALVE FINALE!!!!

Eerlijk is eerlijk; er kwam nog een 10-5 op papier door de knappe overwinning van Leandro op Schotje. Maar dat mocht de pret niet drukken voor ENTAC!

A.s. dinsdag wordt de halve finale al gespeeld en daar ook weer een thuiswedstrijd voor ENTAC 2.

Komt allen ons aanmoedigen!!!!

Vrolijke tafeltennisgroet,

Erik, Arjan, Dennis en Schotje
 
 
                                                                                                                                    

26 Jun 2016

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


KsPYVyqjyy
Neem over; de letter op plaats; vijf, vier en drie