ENTAC eervol ten onder in 1/8 finale hoofdronde TT Intercup

Het Oostenrijkse Sportklub Wien met 1-4 te sterk.

In een gezellig volle zaal aan de Varviksweg in Enschede kwam ENTAC nog op een 1-0 voorsprong door een overwinning van Thijs Smit op verdediger Wolfgang Pauerl.

De kopman van de Oostenrijkers Anton Kutis zette daarna de ploegen weer op gelijke hoogte door Tom Coenen in straight sets te verslaan.

Aan Arjan Schotmeijer de opdracht om Norbert Rapolt aan de zegekar proberen te binden en na een gewonnen 1e game leek hij hard op weg om ook de 2e game te pakken. Toch door verlies van die 2e game gleed de wedstrijd uit zijn handen en Rapolt spurtte door naar een 1-3 overwinning (1-2).

De dubbel werd beslist in de 4e game; Thijs enTom vochten en bleven in het spoor van de mannen uit Wenen tot ver in de 3e game. Norbert en Anton schakelden af en toe een tandje bij en namen in de 4e game een voorsprong en gaven die niet meer uit handen.De Oostenrijkers hadden nog 1 puntje nodig voor een plek in de ΒΌ finale.

De strijd der kopmannen was ook een spannende; Thijs knokte voor wat hij waard was tegen Anton en nam ook hier een 2-1 voorsprong. Bij een 6-3  voorsprong in de 4e kantelde de wedstrijd naar de speler uit Wenen en die stoomde door naar de overwinning.

ENTAC is wederom een mooie Intercup-ervaring rijker.

20 Mar 2016

Terug
Reactie toevoegen:
Naam:
smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


VbNUmwWSFZ
Neem over; de letter op plaats; zeven, een en acht