AgendaBardienstrooster                                                       Laatste nieuws      Twitter   Lid worden?

 
Corona: Lees hier meer over de maatregelen bij ENTAC. 
 
                                                                                                                                                                                     
Het laatste nieuws:
 
Vrij spelen op zaterdagmiddag
 

In verband met de huidige coronamaatregelen mag er niet na 17:00 uur gesport worden, waardoor helaas onze vaste trainingsavonden (dinsdag, woensdag en vrijdag) niet door gaan.

Om leden toch de mogelijkheid te geven om een paar ballen te slaan, heeft het bestuur besloten de zaal beschikbaar te maken op zaterdagmiddag 4, 11 en 18 oktober. De zaal zal dan geopend zijn van 13:00 tot 15:30 uur voor vrij spelen.

Reacties (0)

Geen training op dinsdag 19 oktober
 

In verband met de herfstvakantie wordt er op dinsdag 19 oktober geen training gegeven. De zaal is wel gewoon geopend voor vrij spelen.

Reacties (0)

ENTAC loot uitwedstrijd op Sardinië
 

Afgelopen weekend heeft de loting van de Intercup plaatsgevonden. Het Intercup team van ENTAC, bestaande uit Tom Coenen, Colin Ligt, Thijs Smit en Lars Banning, heeft een uitwedstrijd geloot en zal de eerste wedstrijd aantreden tegen het Italiaanse Norbello dat speelt op Sardinië. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 4 december, om 10:30 uur.

De overige teams uit de poule zijn TuSem Essen uit Duitsland en Charenton TT uit Frankrijk. Zij zullen ook tegen elkaar spelen. De winnaars van beide wedstrijden zullen tegen elkaar aantreden, maar ook de verliezers treden tegen elkaar aan. ENTAC weet nu al dat ongeacht het resultaat ook de tweede wedstrijd een uitwedstrijd zal gaan zijn die dan dus gespeeld gaat worden in Duitsland of Frankrijk.

Na deze twee wedstrijden wordt de balans opgemaakt. Alleen de nummer 1 uit de poule gaat door naar de finaleronde. De overige teams zijn uitgeschakeld.

Reacties (0)

ENTAC wint Top Team Toernooi
 

Zaterdag 11 september was dan voor het eerst sinds tijden weer eens een extern toernooi. Vanwege het feit dat het NK B ook in dit weekend gespeeld werd was Colin niet van de partij. In de plaats van Colin trad Freek aan. Samen met Thijs en Tom trok hij ten strijde tegen andere clubs uit de regio. Dit maal was ENTAC ingedeeld bij Effekt ’74 uit Wierden en bij de gastheer Blauw Wit uit Almelo. Beide poule wedstrijden werden met 5-1 beslist in het voordeel van ENTAC. Freek deed het zeer verdienstelijk door in beide poule wedstrijden ook een punt te scoren.

De finale werd vervolgens gespeeld tegen Kampenion. Een team dat normaal ook uitkomt in de 2e divisie net als ENTAC. Thijs en Tom beten het spits af en dat het spannend zou worden werd al heel snel duidelijk. In beide partijen was de tussenstand op een gegeven moment 2-2. Gelukkig voor ENTAC hadden Thijs en Tom de langste adem en wisten zij op het nippertje de overwinningen binnen te slaan. Thijs tegen Robin Lieftink en Tom tegen Gert-Jan de Lange.

Een 2-0 voorsprong werd genomen. Freek mocht vervolgens aantreden tegen Thomas Niemeijer. Heel knap wist hij met 3-1 te winnen waarna het aan Thijs was om de overwinning binnen te halen. Gert-Jan de Lange was de tegenstander. Thijs nam een 2-0 voorsprong en in derde game waren er 2 matchpoints op 10-8. Gert-Jan knokte zich echter terug en wist toch nog de derde game te winnen. In de vierde game bijna hetzelfde beeld. Wederom 10-8 en Gert-Jan knokte zich weer terug. Echter wist Thijs nu wel boven de 10 de winst binnen te halen waarmee ENTAC voor de 8e keer winnaar van het Top Team Toernooi mocht noemen.

Reacties (0)

Sander Lutt wint Handicaptoernooi 2021
 
Op zaterdag 28 augustus werd voor het eerst sinds lange tijd weer een (intern) toernooi georganiseerd bij Entac: het traditionele Handicaptoernooi! Er waren deze dag 19 deelnemers en een aantal supporters en daarmee was het weer eens gezellig druk in de zaal en kantine.

De dag begon met een poulefase waarbij al vele spannende wedstrijden gespeeld werden en meerdere onverwachte uitslagen voor kwamen. Na de poulefase werd er verder gespeeld in een hoofdtoernooi en een troosttoernooi.

In het troosttoernooi kwamen poulegenoten Colin en Hanibal elkaar uiteindelijk opnieuw tegen. In de poulefase was Hanibal duidelijk de sterkere, maar in de troostfinale moest hij het nipt afleggen na een spannende strijd.

In het hoofdtoernooi ook vele spannende vijfsetters (zoals dat hoort bij het Handicaptoernooi). Uiteindelijk wisten Willy Haak en Sander Lutt door te breken tot de finale. Hierin bleek Sander uiteindelijk met een 3-1 overwinning de sterkste. Gefeliciteerd!
Reacties (0)

26 Aug 2021:Indeling Handicaptoernooi (0)
21 Aug 2021:Herstart dinsdagavondtrainingen (0)
30 Jun 2021:Versoepelingen bij ENTAC per 1 juli; reserveren niet langer nodig (0)
10 Jun 2021:ENTAC EK-Pool 2021 (0)
14 Dec 2020:Wij zijn weer geopend! (0)
02 Nov 2020:Bert Broekhuizen Entaccer van het jaar (0)
24 Oct 2020:Geen training op dinsdag 27 oktober (0)
16 Oct 2020:Competitie stilgelegd, trainen en vrij spelen blijft mogelijk (0)
07 Oct 2020:Geen training op dinsdag 13 oktober (0)
04 Oct 2020:Zondag 11 oktober: 1e ronde Nationale Senioren Meerkampen (0)
18 Sep 2020:Indeling en programma najaarscompetitie (0)
13 Sep 2020:ENTAC schaft digitale telborden aan (0)
13 Sep 2020:ENTAC wint voor 7e keer Top Team Toernooi (0)
31 Aug 2020:Top Team Toernooi 2020 (1)
19 Aug 2020:ALV en Bedrijventoernooi geannuleerd (0)
11 Aug 2020:Uitnodiging Nationale Meerkampen (0)


meer...